Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1Ruch92Chorzów0 Soccer Mława
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Inworp. Byrdziak met de inworp. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Andrzejak trapt de bal weg. Filuba kopt de bal weg. Popecki rent richting de bal. Tyfos onderschept slim de pass. Tyfos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kielich de bal onder controle te krijgen. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gos met een harde bal richting middenveld. Szarynski kopt de bal weg. Kielich heeft problemen om de bal te vangen. Tyfos verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Pesta trapt de bal weg. Jarek kopt de bal weg. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 0:1

35e minuut.
Szwarczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Bartos de bal. Miszczyk rent richting de bal. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 0:2

40e minuut.
Kielich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szwarczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1Ruch92Chorzów0 40%, Soccer Mława 60%.
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 0:2

55e minuut.
Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos met een sublieme pass. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba haalt uit met een fantastische trap. Gos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 1:2

58e minuut.
Mięśniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szarynski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos schiet op doel. Gos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Jarek kopt de bal weg. Miszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż is nu in balbezit. Pyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 1:3

77e minuut.
Stopka rent richting de bal. Stopka speelt de bal door. Radke rent richting de bal. Radke haalt uit met een fantastische trap. Pesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 1:4

87e minuut.
Radke rent richting de bal. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż is nu in balbezit. Pyż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Andrzejak trapt de bal weg. Tyfos kopt de bal weg. Daar is Mięśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sobieniecki passt de bal met de wreef. Radke rent richting de bal. Andrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1Ruch92Chorzów0 50%, Soccer Mława 50%.
1Ruch92Chorzów0 - Soccer Mława 1:4