Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna Olympic Nowa Wieś Poznańska
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Moszek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stodółka. Moszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moszek met een snel genomen vrije trap. Daar is Dworczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foksinski onderschept slim de pass. Pawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bogacz met een harde bal richting middenveld. Jarząbek kopt de bal weg. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka verovert de bal door een tackle van achteren. Stodółka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciak passt de bal in één keer door. Moszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Dworczak de bal. Foksinski is nu in balbezit. Pawski rent richting de bal. Pawski schiet op doel. Sędziak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaźnicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Foksinski springt en kopt de bal. Lenk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ruciak speelt de bal door. Jaźnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaźnicki passt de bal zonder na te denken. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak geeft een lange en hoge pass. Lenk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Baryła onderschept slim de pass. Stodółka is nu in balbezit. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka rent richting de bal. Stodółka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dyduch geeft een lange en hoge pass. Jaźnicki kopt de bal weg. Pawski is nu in balbezit. Foksinski rent richting de bal. Foksinski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Jarząbek verovert de bal door een tackle van achteren. Jarząbek speelt de bal door. Baryła rent richting de bal. Stodółka is nu in balbezit. Stodółka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 38%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna - Olympic Nowa Wieś Poznańska 0:0

71e minuut.
Dworczak passt de bal met de wreef. Pawski is nu in balbezit. Pawski speelt de bal door. Foksinski rent richting de bal. Foksinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baryła is nu in balbezit. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka draait met de bal, schiet en ... Dyduch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna - Olympic Nowa Wieś Poznańska 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 50%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 50%.
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna - Olympic Nowa Wieś Poznańska 0:1