Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wola bielany Rzryj Hlep
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Serwatka passt de bal in één keer door. Jeziorny heeft problemen om de bal te vangen. Jeziorny passt de bal met de wreef. Gęsicki is nu in balbezit. Gęsicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jeziorny rent richting de bal. Rudowski onderschept slim de pass. Rudowski passt de bal in één keer door. Żuczek rent richting de bal. Żuczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Kuśmierski met een snelle inworp. Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski onderschept slim de pass. Rudowski geeft een lange en hoge pass. Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Kuśmierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko verovert de bal door een tackle van achteren. Husejko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Plewnia trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husejko met de inworp. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Husejko passt de bal in één keer door. Rudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski rent richting de bal. Rudowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła onderschept slim de pass. Jemioła met een sublieme pass. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jeziorny speelt de bal door. Gęsicki rent richting de bal. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gęsicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsicki haalt uit met een fantastische trap. Zybertowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola bielany 49%, Rzryj Hlep 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wola bielany - Rzryj Hlep 0:0

58e minuut.
Zybertowicz met een harde bal richting middenveld. Rudowski kopt de bal weg. Trato heeft problemen om de bal te vangen. Żuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jemioła passt de bal in één keer door. Żuczek rent richting de bal. Kurdziel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuczek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Żuczek kan niet meer verder spelen. Filipek komt het veld opgelopen. Husejko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec geeft een lange en hoge pass. Daar is Reczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gęsicki rent richting de bal. Gęsicki haalt uit met een fantastische trap. Zybertowicz bokst de bal weg.

71e minuut.
Trato onderschept slim de pass. Jeziorny rent richting de bal. Jeziorny passt de bal met de wreef. Serwatka is nu in balbezit. Serwatka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski begaat een overtreding. Jeziorny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jeziorny kan niet meer verder spelen. Chwiałkowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Husejko passt de bal zonder na te denken. Rudowski rent richting de bal. Rudowski passt de bal zonder na te denken. Filipek rent richting de bal. Filipek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Serwatka passt de bal in één keer door. Dąbrowski is nu in balbezit. Gęsicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsicki haalt uit met een fantastische trap. Zybertowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Rzryj Hlep 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola bielany 56%, Rzryj Hlep 44%.
Wola bielany - Rzryj Hlep 0:1