Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzryj Hlep Wola bielany
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Gorszkow geeft de bal voor. Reczek is nu in balbezit. Reszke onderschept slim de pass. Gęsicki rent richting de bal. Gęsicki haalt uit met een fantastische trap. Zybertowicz bokst de bal weg.

13e minuut.
Inworp. Wołyniec met een snelle inworp. Reszke rent richting de bal. Reszke geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jemioła de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reczek probeert de bal aan de voet te houden. Kuśmierski kopt de bal weg. Kurdziel probeert de bal met de borst te controleren. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rudowski speelt de bal door. Kuśmierski is nu in balbezit. Kurdziel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuśmierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rudowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pacholski rent richting de bal. Pacholski met een sublieme pass. Ślęzak is nu in balbezit. Żuczek onderschept slim de pass. Żuczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzryj Hlep 57%, Wola bielany 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzryj Hlep - Wola bielany 0:0

54e minuut.
Daar is Gacuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. Reszke is nu in balbezit. Reszke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec geeft een lange en hoge pass. Reczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Husejko is nu in balbezit. Husejko met een sublieme pass. Reszke speelt de bal door. Daar is Gęsicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gęsicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jeziorny rent richting de bal. Godebski verovert de bal door een tackle van achteren. Godebski met een sublieme pass. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Reszke met een sublieme pass. Gęsicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsicki onderschept slim de pass. Gęsicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzryj Hlep 35%, Wola bielany 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzryj Hlep - Wola bielany 0:0