Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł tykocin Payback FC
Normal Tactiek Styl1
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 34.7
average Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


11e minuut.
Leñero passt de bal zonder na te denken. Buday is nu in balbezit. Niezbędny rent richting de bal. Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday draait met de bal, schiet en ... Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kvačka neemt de hoekschop. Klungelig pakt Grzegorzewski de bal. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap. Humiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł tykocin - Payback FC 0:1

15e minuut.
Grzegorzewski rent richting de bal. Hanusz begaat een overtreding. Grzegorzewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Junik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niezbędny kan de bal niet met de borst controleren. Humiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niezbędny rent richting de bal. Leñero onderschept slim de pass. Leñero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł tykocin - Payback FC 0:2

18e minuut.
Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero passt de bal met de wreef. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Leñero maakt een snoekduik en kopt de bal. Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Niezbędny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł tykocin - Payback FC 0:3

30e minuut.
Leñero passt de bal in één keer door. Dönmezer rent richting de bal. Szwaja maakt een afschuwelijke overtreding. Szwaja is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Stemplewski speelt de bal door. Lattmann probeert de bal met de borst te controleren. Lattmann geeft een hoge lob. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Junik speelt de bal door. Kvačka rent richting de bal. Łyko speelt de bal door. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dudka probeert naar een medespeler te passen. Dönmezer is nu in balbezit. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł tykocin - Payback FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł tykocin 70%, Payback FC 30%.
Orzeł tykocin - Payback FC 0:4

49e minuut.
Stemplewski geeft een lange en hoge pass. Haas is nu in balbezit. Strzelec begaat een overtreding. Strzelec krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Haas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Buday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzegorzewski met een sublieme pass. Leñero rent richting de bal. Leñero draait met de bal, schiet en ... Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fatigati geeft de bal voor. Inworp. Stemplewski met de inworp. Buday is nu in balbezit. Buday draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stemplewski met een sublieme pass. Fatigati rent richting de bal. Fatigati geeft een lange en hoge pass. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Junik rent richting de bal. Junik geeft de bal voor. Dönmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kvačka geeft de bal voor. Niezbędny rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kvačka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dönmezer probeert de bal met de borst te controleren. Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dönmezer rent richting de bal. Dönmezer passt de bal zonder na te denken. Grzegorzewski rent richting de bal. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł tykocin - Payback FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł tykocin 80%, Payback FC 20%.
Orzeł tykocin - Payback FC 0:5