Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Payback FC 1Ruch92Chorzów0
Styl1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20.9
goed Schieten zwak
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday onderschept slim de pass. Buday met een sublieme pass. Leñero rent richting de bal. Leñero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski met een sublieme pass. Leñero rent richting de bal. Leñero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzegorzewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szarynski de bal onder controle te krijgen. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvačka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pesta probeert naar een medespeler te passen. Grzegorzewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dönmezer de bal onder controle te krijgen. Buday rent richting de bal. Dönmezer geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 27%, 1Ruch92Chorzów0 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Payback FC - 1Ruch92Chorzów0 0:0

52e minuut.
Dönmezer met een sublieme pass. Grzegorzewski is nu in balbezit. Grzegorzewski passt de bal met de wreef. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dönmezer geeft een hoge lob. Szwarczewski kopt de bal weg. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski onderschept slim de pass. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Haas is nu in balbezit. Haas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Byrdziak met de inworp. Tyfos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Miski speelt de bal door. Kvačka rent richting de bal. Kvačka passt de bal in één keer door. Leñero is nu in balbezit. Leñero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Andrzejak is nu in balbezit. Andrzejak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kvačka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas geeft een lange en hoge pass. Andrzejak is nu in balbezit. Leñero verovert de bal door een tackle van achteren. Leñero schiet op doel. Pesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski met een sublieme pass. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. Pesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - 1Ruch92Chorzów0 1:0

90e minuut.
Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmezer heeft problemen om de bal te vangen. Dönmezer met een sublieme pass. Leñero is nu in balbezit. Leñero met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 35%, 1Ruch92Chorzów0 65%.
Payback FC - 1Ruch92Chorzów0 1:0