Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic Nowa Wieś Poznańska Banda Stefana
Normal Tactiek jazda
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Firea rent richting de bal. Firea geeft een lange en hoge pass. Daszewski probeert de bal aan de voet te houden. Dudek is nu in balbezit. Dudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Grzonek heeft problemen om de bal te vangen. Grzonek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stodółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stodółka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jarząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarząbek met een sublieme pass. Baryła is nu in balbezit. Stodółka is nu in balbezit. Stodółka haalt uit met een fantastische trap. Kucera bokst de bal weg.

42e minuut.
Kurdziel probeert naar een medespeler te passen. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek begaat een overtreding. Grzonek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Nowa Wieś Poznańska 62%, Banda Stefana 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Banda Stefana 0:0

55e minuut.
Semperena heeft problemen om de bal te vangen. Semperena kopt de bal weg. Klungelig pakt Śmigło de bal. Latynowicz is nu in balbezit. Latynowicz schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Kostecki geeft een lange en hoge pass. Jarząbek rent richting de bal. Regulasiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regulasiewicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Calgaro rent richting de bal. Calgaro passt de bal in één keer door. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz onderschept slim de pass. Latynowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Nowa Wieś Poznańska 58%, Banda Stefana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Banda Stefana 0:0