Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banda Stefana Olympic Nowa Wieś Poznańska
jazda Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Semperena passt de bal met de wreef. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek rent richting de bal. Latynowicz onderschept slim de pass. Latynowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Latynowicz rent richting de bal. Latynowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lenk niet meer kan verder spelen. Ryczek komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Semperena speelt de bal door. Dudek rent richting de bal. Dudek schiet op doel. Śmigło probeert de bal aan de voet te houden. Ryczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banda Stefana - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banda Stefana 33%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 67%.
Banda Stefana - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0

56e minuut.
Kurdziel met een snelle inworp. Calgaro rent richting de bal. Stodółka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calgaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Firea heeft problemen om de bal te vangen. Firea geeft de bal voor. Grzonek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Semperena geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ryczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Szmajdziński passt de bal in één keer door. Chęcielewski is nu in balbezit. Firea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Firea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banda Stefana 45%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 55%.
Banda Stefana - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0