Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Payback FC Olympic Nowa Wieś Poznańska
Styl1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 14.6
goed Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Śledź rent richting de bal. Kostecki is nu in balbezit. Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzegorzewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Junik de bal onder controle te krijgen. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stolc is nu in balbezit. Stolc geeft de bal voor. Lattmann geeft de bal voor. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Grzegorzewski is nu in balbezit. Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzegorzewski met een sublieme pass. Kvačka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kostecki speelt de bal door. Kvačka rent richting de bal. Kvačka geeft een lange en hoge pass. Buday rent richting de bal. Buday draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Śledź probeert naar een medespeler te passen. Buday is nu in balbezit. Sędziak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buday raakt geblesseerd tijdens het duel. Leñero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lenk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0

44e minuut.
Grzegorzewski passt de bal in één keer door. Leñero is nu in balbezit. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 18%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 82%.
Payback FC - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0

54e minuut.
Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik probeert naar een medespeler te passen. Junik probeert naar een medespeler te passen. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Junik is nu in balbezit. Junik geeft de bal voor. Kvačka kopt de bal weg. Leñero is nu in balbezit. Leñero draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero haalt uit met een fantastische trap. Lenk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lenk niet meer kan verder spelen. Ryczek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Barlik probeert naar een medespeler te passen. Lattmann heeft problemen om de bal te vangen. Lattmann met een sublieme pass. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero haalt uit met een fantastische trap. Ryczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Junik is nu in balbezit. Kostecki rent richting de bal. Junik verovert de bal door een tackle van achteren. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Miski is nu in balbezit. Miski geeft de bal voor. Leñero is nu in balbezit. Leñero draait met de bal, schiet en ... Ryczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Olympic Nowa Wieś Poznańska 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 14%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 86%.
Payback FC - Olympic Nowa Wieś Poznańska 2:0