Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic Nowa Wieś Poznańska Payback FC
Normal Tactiek Styl1
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 33.8
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. Śmigło onderschept slim de pass. Kvačka is nu in balbezit. Kvačka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grzegorzewski rent richting de bal. Kostecki onderschept slim de pass. Buday onderschept slim de pass. Buday haalt uit met een fantastische trap. Lenk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:1

9e minuut.
Dönmezer passt de bal met de wreef. Buday is nu in balbezit. Leñero is nu in balbezit. Leñero schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:2

22e minuut.
Grzonek geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Baryła. Goede buitenspelval van de verdediging. Junik neemt vlug de vrije trap. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Daszewski de bal. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak rent richting de bal. Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Lenk trapt de bal weg. Daar is Dönmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:3

25e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvačka met de inworp. Leñero geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Sędziak de bal. Dönmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leñero de bal. Leñero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:4

31e minuut.
Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski speelt de bal door. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero draait met de bal, schiet en ... Lenk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:5

33e minuut.
Stodółka probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kvačka met de inworp. Junik bereikt de bal nog maar net als eerste. Junik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buday maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grzegorzewski is nu in balbezit. Grzegorzewski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kostecki de bal onder controle te krijgen. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:6

38e minuut.
Stodółka kopt de bal weg. Stolc probeert de bal aan de voet te houden. Dönmezer is nu in balbezit. Dönmezer passt de bal zonder na te denken. Grzegorzewski met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:7

41e minuut.
Dönmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buday rent richting de bal. Buday passt de bal in één keer door. Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Leñero de bal. Śmigło is nu in balbezit. Leñero verovert de bal door een tackle van achteren. Leñero haalt uit met een fantastische trap. Lenk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Nowa Wieś Poznańska 80%, Payback FC 20%.
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:8

58e minuut.
Grzegorzewski is nu in balbezit. Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Leñero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leñero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:9

65e minuut.
Sędziak geeft de bal voor. Inworp. Dönmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Daszewski rent richting de bal. Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Nowa Wieś Poznańska 75%, Payback FC 25%.
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Payback FC 0:9