Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wola bielany 1Ruch92Chorzów0
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bartos rent richting de bal. Rudowski onderschept slim de pass. Rudowski speelt de bal door. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Miszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwarczewski rent richting de bal. Kuśmierski begaat een overtreding. Kuśmierski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Husejko passt de bal met de wreef. Kuśmierski is nu in balbezit. Szwarczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarczewski krijgt een gele kaart. Kuśmierski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuśmierski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Andrzejak de bal. Żuczek rent richting de bal. Żuczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tyfos is nu in balbezit. Tyfos passt de bal zonder na te denken. Filuba is nu in balbezit. Filuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - 1Ruch92Chorzów0 0:1

18e minuut.
Godebski heeft problemen om de bal te vangen. Godebski geeft een lange en hoge pass. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek draait met de bal, schiet en ... Pesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wola bielany - 1Ruch92Chorzów0 1:1

22e minuut.
Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski met een sublieme pass. Żuczek rent richting de bal. Żuczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zybertowicz trapt de bal weg. Miszczyk kopt de bal weg. Reczek is nu in balbezit. Filuba rent richting de bal. Filuba schiet op doel. Zybertowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bartos is nu in balbezit. Bartos geeft de bal voor. Bakuń speelt de bal door. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola bielany 40%, 1Ruch92Chorzów0 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wola bielany - 1Ruch92Chorzów0 1:1

52e minuut.
Mirecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godebski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rudowski rent richting de bal. Rudowski geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Husejko is nu in balbezit. Husejko probeert naar een medespeler te passen. Rudowski is nu in balbezit. Rudowski geeft de bal voor. Kuśmierski kopt de bal weg. Pesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żuczek rent richting de bal. Żuczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - 1Ruch92Chorzów0 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola bielany 42%, 1Ruch92Chorzów0 58%.
Wola bielany - 1Ruch92Chorzów0 2:1