Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1Ruch92Chorzów0 Olympic Nowa Wieś Poznańska
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daszewski rent richting de bal. Daszewski probeert naar een medespeler te passen. Grzonek met een sublieme pass. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Byrdziak onderschept slim de pass. Byrdziak probeert naar een medespeler te passen. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos geeft de bal voor. Byrdziak rent richting de bal. Filuba rent richting de bal. Filuba draait met de bal, schiet en ... Lenk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tyfos kopt de bal weg. Miszczyk geeft een lange en hoge pass. Chęcielewski is nu in balbezit. Byrdziak is nu in balbezit. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1Ruch92Chorzów0 42%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1Ruch92Chorzów0 - Olympic Nowa Wieś Poznańska 0:0

57e minuut.
Bartos probeert naar een medespeler te passen. Tyfos rent richting de bal. Tyfos speelt de bal door. Filuba rent richting de bal. Filuba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1Ruch92Chorzów0 - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0

58e minuut.
Baryła passt de bal met de wreef. Sędziak heeft problemen om de bal te vangen. Sędziak geeft de bal voor. Stodółka rent richting de bal. Stodółka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Deyna geeft een lange en hoge pass. Szarynski is nu in balbezit. Kostecki begaat een overtreding. Kostecki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos onderschept slim de pass. Tyfos speelt de bal door. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk speelt de bal door. Sędziak is nu in balbezit. Filuba verovert de bal door een tackle van achteren. Filuba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1Ruch92Chorzów0 49%, Olympic Nowa Wieś Poznańska 51%.
1Ruch92Chorzów0 - Olympic Nowa Wieś Poznańska 1:0