Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzryj Hlep Banda Stefana
Normal Tactiek jazda
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 28
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Semperena geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pacholski de bal onder controle te krijgen. Latynowicz is nu in balbezit. Latynowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurdziel de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dudek neemt de hoekschop. Semperena rent richting de bal. Semperena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latynowicz is nu in balbezit. Trato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latynowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dudek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzryj Hlep - Banda Stefana 0:1

36e minuut.
Firea speelt de bal door. Dudek rent richting de bal. Kurdziel is nu in balbezit. Latynowicz onderschept slim de pass. Latynowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gorszkow raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusin komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kurdziel met een sublieme pass. Daar is Latynowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latynowicz speelt de bal door. Dudek rent richting de bal. Dudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regulasiewicz met een snelle inworp. Semperena bereikt de bal nog maar net als eerste. Semperena geeft een hoge lob. Trato kopt de bal weg. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurdziel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzryj Hlep - Banda Stefana 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzryj Hlep 62%, Banda Stefana 38%.
Rzryj Hlep - Banda Stefana 0:2

49e minuut.
Kurdziel met een sublieme pass. Semperena speelt de bal door. Latynowicz rent richting de bal. Latynowicz schiet op doel. Plewnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzryj Hlep - Banda Stefana 0:3

68e minuut.
Kurdziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurdziel. Kurdziel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzryj Hlep 45%, Banda Stefana 55%.
Rzryj Hlep - Banda Stefana 0:3