Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wola bielany Payback FC
Normal Tactiek Styl1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 35.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen poor
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Zybertowicz met een sublieme pass. Junik kopt de bal weg. Husejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Piosik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvačka met de inworp. Leñero rent richting de bal. Leñero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dönmezer rent richting de bal. Dönmezer met een sublieme pass. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap. Zybertowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:1

18e minuut.
Jemioła geeft een lange en hoge pass. Daar is Kvačka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvačka speelt de bal door. Leñero heeft problemen om de bal te vangen. Leñero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:2

22e minuut.
Kuśmierski rent richting de bal. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Husejko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Husejko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Piosik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvačka met een snelle inworp. Leñero rent richting de bal. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:3

30e minuut.
Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday speelt de bal door. Junik met een sublieme pass. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:4

32e minuut.
Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Leñero is nu in balbezit. Leñero geeft een lange en hoge pass. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kvačka met de inworp. Jemioła is nu in balbezit. Leñero onderschept slim de pass. Leñero probeert de bal met de borst te controleren. Leñero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Buday schiet op doel. Dąbrowski probeert de bal aan de voet te houden. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero draait met de bal, schiet en ... Zybertowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola bielany 78%, Payback FC 22%.
Wola bielany - Payback FC 0:5

48e minuut.
Junik probeert naar een medespeler te passen. Dönmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezer speelt de bal door. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Godebski probeert naar een medespeler te passen. Junik bereikt de bal nog maar net als eerste. Junik passt de bal in één keer door. Buday is nu in balbezit. Grzegorzewski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leñero is nu in balbezit. Leñero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:6

55e minuut.
Kuśmierski rent richting de bal. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas passt de bal met de wreef. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:7

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Rudowski de bal onder controle te krijgen. Leñero rent richting de bal. Leñero geeft de bal voor. Buday is nu in balbezit. Buday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buday probeert naar een medespeler te passen. Gacuś is nu in balbezit. Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Buday de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grzegorzewski met een sublieme pass. Buday rent richting de bal. Buday geeft een hoge lob. Leñero springt en kopt de bal. Zybertowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola bielany - Payback FC 0:8

81e minuut.
Junik verovert de bal door een tackle van achteren. Junik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dąbrowski de bal. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Leñero is nu in balbezit. Leñero passt de bal zonder na te denken. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Leñero rent richting de bal. Leñero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola bielany 73%, Payback FC 27%.
Wola bielany - Payback FC 0:8