Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic Nowa Wieś Poznańska Orzeł tykocin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kobierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierzyński passt de bal met de wreef. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grzonek passt de bal zonder na te denken. Kobierzyński rent richting de bal. Kostecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 0:1

10e minuut.
Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonek onderschept slim de pass. Grzonek passt de bal zonder na te denken. Stodółka is nu in balbezit. Stodółka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 1:1

17e minuut.
Klungelig pakt Dubilis de bal. Baryła rent richting de bal. Baryła passt de bal in één keer door. Stodółka is nu in balbezit. Stodółka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kobierzyński heeft problemen om de bal te vangen. Kostecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kostecki passt de bal met de wreef. Strzelec rent richting de bal. Strzelec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Stemplewski de bal. Stodółka rent richting de bal. Stodółka passt de bal in één keer door. Baryła rent richting de bal. Baryła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Stemplewski de bal onder controle te krijgen. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko begaat een overtreding. Łyko krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Strzelec rent richting de bal. Strzelec geeft een lange en hoge pass. Daszewski controleert de bal met de borst. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel. Ryczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ryczek speelt de bal door. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka passt de bal zonder na te denken. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 2:1

41e minuut.
Hanusz passt de bal in één keer door. Stodółka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobierzyński rent richting de bal. Kobierzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 2:2

44e minuut.
Dubilis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarząbek met een snelle inworp. Stodółka is nu in balbezit. Stodółka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Nowa Wieś Poznańska 45%, Orzeł tykocin 55%.
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 3:2

48e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Kobierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Kobierzyński rent richting de bal. Kobierzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 3:3

53e minuut.
Kobierzyński passt de bal met de wreef. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz onderschept slim de pass. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śmigło de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stemplewski probeert de bal met de borst te controleren. Stemplewski speelt de bal door. Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Śmigło de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dudka rent richting de bal. Dudka probeert naar een medespeler te passen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierzyński is nu in balbezit. Kobierzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dubilis geeft de bal voor. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobierzyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Nowa Wieś Poznańska 50%, Orzeł tykocin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic Nowa Wieś Poznańska - Orzeł tykocin 3:3