Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 1Ruch92Chorzów0
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bartos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyłko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawski rent richting de bal. Pawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Miszczyk onderschept slim de pass. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos met een sublieme pass. Filuba rent richting de bal. Filuba draait met de bal, schiet en ... Bogacz bokst de bal weg.

18e minuut.
Szarynski neemt de hoekschop. Filuba controleert de bal met de borst. Bartos is nu in balbezit. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna - 1Ruch92Chorzów0 0:1

33e minuut.
Foksinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk passt de bal in één keer door. Filuba is nu in balbezit. Filuba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Miszczyk is nu in balbezit. Miszczyk passt de bal in één keer door. Salbert is nu in balbezit. Filuba onderschept slim de pass. Filuba draait met de bal, schiet en ... Bogacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogacz met een sublieme pass. Daar is Miszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foksinski rent richting de bal. Foksinski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 62%, 1Ruch92Chorzów0 38%.
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna - 1Ruch92Chorzów0 0:1

69e minuut.
Daar is Filuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec rent richting de bal. Filuba verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos rent richting de bal. Tyfos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tyfos rent richting de bal. Tyfos speelt de bal door. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 56%, 1Ruch92Chorzów0 44%.
Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna - 1Ruch92Chorzów0 0:1