Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Payback FC Rzryj Hlep
Styl1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 18.1
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Serwatka is nu in balbezit. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorny begaat een overtreding. Leñero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leñero komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Junik onderschept slim de pass. Grzegorzewski rent richting de bal. Junik probeert naar een medespeler te passen. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kurdziel de bal onder controle te krijgen. Leñero rent richting de bal. Leñero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 1:0

12e minuut.
Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Junik bereikt de bal nog maar net als eerste. Junik met een sublieme pass. Rozdrażewski is nu in balbezit. Rozdrażewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 2:0

17e minuut.
Junik passt de bal in één keer door. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski geeft de bal voor. Rozdrażewski rent richting de bal. Rozdrażewski draait met de bal, schiet en ... Plewnia bokst de bal weg. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 3:0

19e minuut.
Rozdrażewski schiet op doel. Kurdziel probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kvačka zal de hoekschop nemen. Trato kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rozdrażewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 4:0

22e minuut.
Junik passt de bal in één keer door. Grzegorzewski rent richting de bal. Jeziorny speelt de bal door. Leñero rent richting de bal. Leñero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Serwatka kopt de bal weg. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski speelt de bal door. Rozdrażewski is nu in balbezit. Rozdrażewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jeziorny is nu in balbezit. Jeziorny passt de bal in één keer door. Dan rent richting de bal. Gęsicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szarynski met een harde bal richting middenveld. Grzegorzewski kopt de bal weg. Rozdrażewski is nu in balbezit. Rozdrażewski draait met de bal, schiet en ... Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kvačka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dönmezer met een sublieme pass. Rozdrażewski rent richting de bal. Rozdrażewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jeziorny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dönmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 5:0

42e minuut.
Jeziorny speelt de bal door. Dan geeft een hoge lob. Kurdziel is nu in balbezit. Leñero verovert de bal door een tackle van achteren. Leñero draait met de bal, schiet en ... Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dönmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziorny is nu in balbezit. Jeziorny passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dönmezer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 25%, Rzryj Hlep 75%.
Payback FC - Rzryj Hlep 6:0

51e minuut.
Kvačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Rusin geeft een lange en hoge pass. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Rzryj Hlep 7:0

55e minuut.
Kvačka met een sublieme pass. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski speelt de bal door. Kvačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dan geeft de bal voor. Kvačka kopt de bal weg. Klungelig pakt Ślęzak de bal. Leñero rent richting de bal. Leñero schiet op doel. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Haas rent richting de bal. Haas passt de bal in één keer door. Rozdrażewski rent richting de bal. Rozdrażewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Trato geeft een hoge lob. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec maakt een afschuwelijke overtreding. Wołyniec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 27%, Rzryj Hlep 73%.
Payback FC - Rzryj Hlep 7:0