Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siemion Siemianowice Śląskie Zotiax
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Siwak onderschept slim de pass. Gutmański verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański speelt de bal door. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siemion Siemianowice Śląskie - Zotiax 0:1

12e minuut.
Barczak met de inworp. Siwak rent richting de bal. Siwak geeft een lange en hoge pass. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siemion Siemianowice Śląskie - Zotiax 1:1

16e minuut.
Ziemiański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz haalt uit met een fantastische trap. Łagódka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nieszczęsny speelt de bal door. Hudysz heeft problemen om de bal te vangen. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Łagódka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Gutmański onderschept slim de pass. Gutmański met een sublieme pass. Donek heeft problemen om de bal te vangen. Donek haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łagódka trapt de bal weg. Nieszczęsny rent richting de bal. Folc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folc krijgt een gele kaart. Nieszczęsny moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nieszczęsny kan niet meer verder spelen. Ostwald komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman geeft de bal voor. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Łagódka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Francuz is nu in balbezit. Rochacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francuz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francuz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Łagódka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siemion Siemianowice Śląskie - Zotiax 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siemion Siemianowice Śląskie 28%, Zotiax 72%.
Siemion Siemianowice Śląskie - Zotiax 2:1

50e minuut.
Ostwald met een sublieme pass. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz probeert naar een medespeler te passen. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski schiet op doel. Łagódka bokst de bal weg.

56e minuut.
Siwak is nu in balbezit. Folc onderschept slim de pass. Koźlik is nu in balbezit. Folc onderschept slim de pass. Folc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Piskorek passt de bal zonder na te denken. Folc is nu in balbezit. Siwak rent richting de bal. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siemion Siemianowice Śląskie 49%, Zotiax 51%.
Siemion Siemianowice Śląskie - Zotiax 2:1