Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zotiax IGLOOPOL Katowice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Bombielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz speelt de bal door. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rochacki geeft de bal voor. Inworp. Czader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grodzicki is nu in balbezit. Grodzicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lach met een sublieme pass. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak speelt de bal door. Donek heeft problemen om de bal te vangen. Donek draait met de bal, schiet en ... Kurzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kurzak met een harde bal richting middenveld. Lach kopt de bal weg. Twarowski heeft problemen om de bal te vangen. Donek is nu in balbezit. Donek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Biały geeft een hoge lob. Czader probeert naar een medespeler te passen. Grodzicki is nu in balbezit. Bombielewicz is nu in balbezit. Bombielewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Grodzicki rent richting de bal. Lach onderschept slim de pass. Lach met een sublieme pass. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zotiax 41%, IGLOOPOL Katowice 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zotiax - IGLOOPOL Katowice 0:0

77e minuut.
Inworp. Obrębski met de inworp. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak schiet op doel. Liński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zotiax - IGLOOPOL Katowice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zotiax 61%, IGLOOPOL Katowice 39%.
Zotiax - IGLOOPOL Katowice 1:0