Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KasztanyPRL Olimpik Chełmce
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Koszycki geeft de bal voor. Lazar rent richting de bal. Drzewosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drzewosz krijgt een gele kaart. Lazar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Jaskółka geeft de bal voor. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki begaat een overtreding. Kraśnicki krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Duszak met een sublieme pass. Daar is Koszycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silnicki is nu in balbezit. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pingiewko speelt de bal door. Silnicki is nu in balbezit. Drzewosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zagdański met een sublieme pass. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Drzewosz de bal. Drzewosz draait met de bal, schiet en ... Jaskółka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Silnicki heeft problemen om de bal te vangen. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Silnicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Silnicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Glonek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Glonek kan niet meer verder spelen. Małaniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KasztanyPRL 39%, Olimpik Chełmce 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KasztanyPRL - Olimpik Chełmce 0:0

51e minuut.
Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KasztanyPRL - Olimpik Chełmce 1:0

56e minuut.
Lazar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pingiewko de bal. Pingiewko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański onderschept slim de pass. Zagdański met een sublieme pass. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera rent richting de bal. Kraśnicki maakt een afschuwelijke overtreding. Kraśnicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Widera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napierała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szmer rent richting de bal. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KasztanyPRL 26%, Olimpik Chełmce 74%.
KasztanyPRL - Olimpik Chełmce 1:0