Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IGLOOPOL Katowice Siemion Siemianowice Śląskie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Francuz de bal. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz passt de bal zonder na te denken. Bombielewicz rent richting de bal. Bombielewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IGLOOPOL Katowice - Siemion Siemianowice Śląskie 1:0

14e minuut.
Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz is nu in balbezit. Francuz speelt de bal door. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz geeft een lange en hoge pass. Liński kopt de bal weg. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ... Kurzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Siwak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Biały de bal onder controle te krijgen. Francuz rent richting de bal. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Kurzak bokst de bal weg.

19e minuut.
Matusiak passt de bal met de wreef. Siwak probeert de bal met de borst te controleren. Siwak geeft een hoge lob. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski schiet op doel. Paal! Kurzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Półchłopek rent richting de bal. Grodzicki is nu in balbezit. Grodzicki passt de bal zonder na te denken. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Twarowski geeft een hoge lob. Kukuła rent richting de bal. Francuz is nu in balbezit. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ostwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Biżek onderschept slim de pass. Biżek passt de bal zonder na te denken. Bombielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bombielewicz draait met de bal, schiet en ... Adamczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IGLOOPOL Katowice - Siemion Siemianowice Śląskie 2:0

38e minuut.
Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek onderschept slim de pass. Grodzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grodzicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IGLOOPOL Katowice 45%, Siemion Siemianowice Śląskie 55%.
IGLOOPOL Katowice - Siemion Siemianowice Śląskie 2:0

52e minuut.
Czader speelt de bal door. Wyżykowski rent richting de bal. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz schiet op doel. Kurzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IGLOOPOL Katowice - Siemion Siemianowice Śląskie 2:1

58e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Białowąs geeft een lange en hoge pass. Twarowski kopt de bal weg. Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bombielewicz onderschept slim de pass. Siwak is nu in balbezit. Bombielewicz onderschept slim de pass. Bombielewicz haalt uit met een fantastische trap. Koźlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IGLOOPOL Katowice - Siemion Siemianowice Śląskie 3:1

87e minuut.
Twarowski probeert naar een medespeler te passen. Ostwald is nu in balbezit. Ostwald passt de bal in één keer door. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IGLOOPOL Katowice 60%, Siemion Siemianowice Śląskie 40%.
IGLOOPOL Katowice - Siemion Siemianowice Śląskie 3:1