Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siemion Siemianowice Śląskie KasztanyPRL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Matusiak passt de bal zonder na te denken. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal met de wreef. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewosz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Ziarkowski is nu in balbezit. Półchłopek verovert de bal door een tackle van achteren. Półchłopek probeert naar een medespeler te passen. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matusiak met een snelle inworp. Nieszczęsny met een sublieme pass. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Glonek rent richting de bal. Glonek probeert naar een medespeler te passen. Francuz rent richting de bal. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siemion Siemianowice Śląskie 60%, KasztanyPRL 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siemion Siemianowice Śląskie - KasztanyPRL 0:0

48e minuut.
Rajtar met een harde bal richting middenveld. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko passt de bal met de wreef. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Nieszczęsny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingiewko rent richting de bal. Drzewosz rent richting de bal. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Siwak rent richting de bal. Pingiewko onderschept slim de pass. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Rajtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtar geeft een lange en hoge pass. Korytkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sitarz kopt de bal weg. Matusiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Śliwiok de bal. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kraśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Kraśnicki geeft een hoge lob. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz rent richting de bal. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Siwak verovert de bal door een tackle van achteren. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Glonek zijn tegenspeler op de grond. Glonek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siemion Siemianowice Śląskie 62%, KasztanyPRL 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siemion Siemianowice Śląskie - KasztanyPRL 0:0