Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torado KP Cieniasy Cieniasów
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lorenc is nu in balbezit. Opałka verovert de bal door een tackle van achteren. Buczek probeert naar een medespeler te passen. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torado - KP Cieniasy Cieniasów 1:0

12e minuut.
Buczek verovert de bal door een tackle van achteren. Buczek passt de bal met de wreef. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński schiet op doel. Iwancewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Złotopolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ... Biskupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - KP Cieniasy Cieniasów 2:0

27e minuut.
Wyczesany probeert naar een medespeler te passen. Olsztyński rent richting de bal. Drzymała maakt een afschuwelijke overtreding. Drzymała krijgt een gele kaart. Olsztyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Olsztyński kan niet meer verder spelen. Wyrzykowski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Mądrochowski rent richting de bal. Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc rent richting de bal. Lorenc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torado 48%, KP Cieniasy Cieniasów 52%.
torado - KP Cieniasy Cieniasów 2:0

52e minuut.
Mackiewicz kopt de bal weg. Banaś heeft problemen om de bal te vangen. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc draait met de bal, schiet en ... Biskupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - KP Cieniasy Cieniasów 3:0

64e minuut.
Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drzymała de bal. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc haalt uit met een fantastische trap. Biskupek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski geeft de bal voor. Daar is Lorenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski geeft een lange en hoge pass. Biskupek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Wyrzykowski de bal onder controle te krijgen. Iwancewicz is nu in balbezit. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - KP Cieniasy Cieniasów 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torado 36%, KP Cieniasy Cieniasów 64%.
torado - KP Cieniasy Cieniasów 3:1