Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akakla club torado
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Buczek rent richting de bal. Konowrocki onderschept slim de pass. Konowrocki speelt de bal door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Iwancewicz de bal. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Złotopolski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akakla club - torado 1:0

14e minuut.
Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Trzeciakiewicz passt de bal zonder na te denken. Lorenc rent richting de bal. Lorenc draait met de bal, schiet en ... Szatanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lancelowski geeft de bal voor. Inworp. Michalczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lorenc rent richting de bal. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc onderschept slim de pass. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buczek geeft een hoge lob. Sobiech rent richting de bal. Sobiech geeft een hoge lob. Grabarek controleert de bal met de borst. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Iwancewicz geeft een hoge lob. Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Złotopolski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akakla club - torado 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akakla club 54%, torado 46%.
Akakla club - torado 2:0

61e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Konowrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Złotopolski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akakla club - torado 3:0

65e minuut.
Daar is Mądrochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Iwancewicz rent richting de bal. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski geeft de bal voor. Daar is Kotlarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenc rent richting de bal. Lorenc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Suszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszek geeft een hoge lob. Lancelowski probeert de bal aan de voet te houden. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akakla club 34%, torado 66%.
Akakla club - torado 3:0