Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OGURY FC Zotiax
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Łojek geeft de bal voor. Rydz kopt de bal weg. Donek is nu in balbezit. Donek draait met de bal, schiet en ... Dittman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - Zotiax 0:1

20e minuut.
Przybułek onderschept slim de pass. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Donek is nu in balbezit. Donek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tęsiorowski rent richting de bal. Tęsiorowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hudysz de bal onder controle te krijgen. Sałapa rent richting de bal. Sałapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek onderschept slim de pass. Przybułek speelt de bal door. Sałapa rent richting de bal. Sałapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lach rent richting de bal. Lach geeft een lange en hoge pass. Daar is Łojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - Zotiax 0:2

44e minuut.
Przybułek passt de bal in één keer door. Tęsiorowski speelt de bal door. Sałapa rent richting de bal. Sałapa haalt uit met een fantastische trap. Łagódka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - Zotiax 1:2

45e minuut.
Donek probeert naar een medespeler te passen. Folc rent richting de bal. Sałapa onderschept slim de pass. Sałapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OGURY FC 55%, Zotiax 45%.
OGURY FC - Zotiax 1:2

57e minuut.
Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach probeert naar een medespeler te passen. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik draait met de bal, schiet en ... Łagódka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek verovert de bal door een tackle van achteren. Przybułek probeert naar een medespeler te passen. Sałapa rent richting de bal. Sałapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Przybułek geeft een hoge lob. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski speelt de bal door. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa draait met de bal, schiet en ... Łagódka bokst de bal weg.

67e minuut.
Zapotoczny met een snelle inworp. Folc rent richting de bal. Folc passt de bal met de wreef. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Buchalik rent richting de bal. Lach verovert de bal door een tackle van achteren. Lach speelt de bal door. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łagódka met een harde bal richting middenveld. Przybułek kopt de bal weg. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OGURY FC - Zotiax 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OGURY FC 43%, Zotiax 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OGURY FC - Zotiax 2:2