Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpik Chełmce OGURY FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Napierała geeft een hoge lob. Steczowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steczowicz passt de bal in één keer door. Szmer rent richting de bal. Szmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Silnicki rent richting de bal. Kraj verovert de bal door een tackle van achteren. Kraj probeert naar een medespeler te passen. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Napierała geeft een hoge lob. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek speelt de bal door. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Juszkiewicz met een snelle inworp. Daar is Kraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraj met een sublieme pass. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Wypych geeft de bal voor. Wirtek is nu in balbezit. Szmer onderschept slim de pass. Szmer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik Chełmce 71%, OGURY FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpik Chełmce - OGURY FC 0:0

47e minuut.
Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik draait met de bal, schiet en ... Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Duszak geeft een hoge lob. Napierała kopt de bal weg. Przybułek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Napierała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jasik komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sałapa is nu in balbezit. Sałapa haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zapotoczny neemt de hoekschop. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik Chełmce - OGURY FC 0:1

88e minuut.
Jasik passt de bal in één keer door. Widera rent richting de bal. Widera probeert naar een medespeler te passen. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpik Chełmce - OGURY FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik Chełmce 52%, OGURY FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpik Chełmce - OGURY FC 1:1