Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torado Siemion Siemianowice Śląskie
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nieszczęsny met een sublieme pass. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik geeft de bal voor. Wyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. Wyżykowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - Siemion Siemianowice Śląskie 0:1

9e minuut.
Dębek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Modzelewski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Barczak verovert de bal door een tackle van achteren. Barczak geeft de bal voor. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Jaskulski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - Siemion Siemianowice Śląskie 0:2

23e minuut.
Siwak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wyżykowski de bal onder controle te krijgen. Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz verovert de bal door een tackle van achteren. Francuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torado - Siemion Siemianowice Śląskie 0:3

25e minuut.
Daar is Drzymała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francuz verovert de bal door een tackle van achteren. Francuz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyżykowski de bal. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buczek met de inworp. Stęgierski met een sublieme pass. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nieszczęsny geeft de bal voor. Daar is Iwancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - Siemion Siemianowice Śląskie 0:4

45e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Lorenc is nu in balbezit. Stęgierski geeft een hoge lob. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torado 59%, Siemion Siemianowice Śląskie 41%.
torado - Siemion Siemianowice Śląskie 0:4

64e minuut.
Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski passt de bal met de wreef. Francuz is nu in balbezit. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Półchłopek speelt de bal door. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz probeert naar een medespeler te passen. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torado 55%, Siemion Siemianowice Śląskie 45%.
torado - Siemion Siemianowice Śląskie 0:4