Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siemion Siemianowice Śląskie torado
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Białowąs speelt de bal door. Modzelewski rent richting de bal. Francuz onderschept slim de pass. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Francuz rent richting de bal. Modzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski met een sublieme pass. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc rent richting de bal. Mądrochowski is nu in balbezit. Lorenc rent richting de bal. Lorenc draait met de bal, schiet en ... Adamczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Koźlik trapt de bal weg. Daar is Trzeciakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski is nu in balbezit. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz draait met de bal, schiet en ... Złotopolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Francuz speelt de bal door. Białowąs geeft een hoge lob. Daar is Barczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Daszewski de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs speelt de bal door. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Siwak probeert de bal met de borst te controleren. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski passt de bal met de wreef. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siemion Siemianowice Śląskie 40%, torado 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siemion Siemianowice Śląskie - torado 0:0

49e minuut.
Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Barczak onderschept slim de pass. Met opzet legt Modzelewski zijn tegenspeler op de grond. Modzelewski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Francuz rent richting de bal. Jaskulski rent richting de bal. Francuz onderschept slim de pass. Daar is Wyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Mądrochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Jaskulski de bal. Wyżykowski is nu in balbezit. Drzymała is nu in balbezit. Wyżykowski onderschept slim de pass. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Złotopolski speelt de bal door. Mądrochowski kopt de bal weg. Koźlik is nu in balbezit. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc haalt uit met een fantastische trap. Adamczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mądrochowski passt de bal met de wreef. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz haalt uit met een fantastische trap. Jaskulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barczak neemt de hoekschop. Nieszczęsny kopt de bal weg. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siemion Siemianowice Śląskie - torado 1:0

82e minuut.
Siwak met een sublieme pass. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een hoge lob. Lorenc rent richting de bal. Lorenc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siemion Siemianowice Śląskie - torado 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siemion Siemianowice Śląskie 49%, torado 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siemion Siemianowice Śląskie - torado 1:1