Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Cieniasy Cieniasów IGLOOPOL Katowice
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Tracz is nu in balbezit. Olsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski is nu in balbezit. Olsztyński onderschept slim de pass. Olsztyński schiet op doel. Kurzak bokst de bal weg.

14e minuut.
Kulczyk passt de bal zonder na te denken. Grodzicki is nu in balbezit. Bombielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bombielewicz schiet op doel. Biskupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski onderschept slim de pass. Opałka rent richting de bal. Opałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Biżek passt de bal in één keer door. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach met een sublieme pass. Bombielewicz is nu in balbezit. Bombielewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tracz kopt de bal weg. Opioła is nu in balbezit. Grodzicki maakt een afschuwelijke overtreding. Opioła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Opioła kan niet meer verder spelen. Pacak komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Grodzicki rent richting de bal. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bombielewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bombielewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Cieniasy Cieniasów - IGLOOPOL Katowice 0:1

31e minuut.
Banach rent richting de bal. Banach passt de bal in één keer door. Bombielewicz rent richting de bal. Bombielewicz schiet op doel. Biskupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Cieniasy Cieniasów - IGLOOPOL Katowice 0:2

35e minuut.
Biżek onderschept slim de pass. Biżek passt de bal zonder na te denken. Bombielewicz rent richting de bal. Bombielewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Cieniasy Cieniasów - IGLOOPOL Katowice 0:3

41e minuut.
Daar is Kulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biżek onderschept slim de pass. Biżek speelt de bal door. Bombielewicz is nu in balbezit. Bombielewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Opałka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fornalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik verovert de bal door een tackle van achteren. Fornalik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kurzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Cieniasy Cieniasów 58%, IGLOOPOL Katowice 42%.
KP Cieniasy Cieniasów - IGLOOPOL Katowice 0:3

55e minuut.
Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz geeft de bal voor. Banach heeft problemen om de bal te vangen. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz schiet op doel. Biskupek bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Banaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz passt de bal zonder na te denken. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Palichleb speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Grodzicki de bal onder controle te krijgen. Bombielewicz rent richting de bal. Bombielewicz draait met de bal, schiet en ... Biskupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Cieniasy Cieniasów - IGLOOPOL Katowice 0:4

80e minuut.
Tracz met de inworp. Palichleb heeft problemen om de bal te vangen. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb onderschept slim de pass. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Biskupek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Cieniasy Cieniasów 63%, IGLOOPOL Katowice 37%.
KP Cieniasy Cieniasów - IGLOOPOL Katowice 0:4