Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KasztanyPRL KP Cieniasy Cieniasów
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Wyczesany met een snelle inworp. Opałka is nu in balbezit. Zagdański met een sublieme pass. Daar is Opałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KasztanyPRL - KP Cieniasy Cieniasów 0:1

9e minuut.
Wyczesany is nu in balbezit. Kraśnicki onderschept slim de pass. Banach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banach krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Koszycki geeft een lange en hoge pass. Plichta rent richting de bal. Plichta probeert naar een medespeler te passen. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koszycki is nu in balbezit. Opałka onderschept slim de pass. Opałka probeert naar een medespeler te passen. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Koszycki verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta rent richting de bal. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KasztanyPRL - KP Cieniasy Cieniasów 1:1

28e minuut.
Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Franczak rent richting de bal. Franczak geeft de bal voor. Snitko kopt de bal weg. Biskupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drzewosz controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
KasztanyPRL - KP Cieniasy Cieniasów 2:1

37e minuut.
Plichta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drzewosz de bal. Kulczyk is nu in balbezit. Plichta onderschept slim de pass. Plichta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KasztanyPRL - KP Cieniasy Cieniasów 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KasztanyPRL 50%, KP Cieniasy Cieniasów 50%.
KasztanyPRL - KP Cieniasy Cieniasów 3:1

47e minuut.
Glonek is nu in balbezit. Banaś rent richting de bal. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Banach onderschept slim de pass. Banach geeft een lange en hoge pass. Daar is Rajtar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka schiet op doel. Kudaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Zagdański kopt de bal weg. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk rent richting de bal. Plichta onderschept slim de pass. Plichta geeft de bal voor. Biskupek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziarkowski zal de hoekschop nemen. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki passt de bal in één keer door. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz draait met de bal, schiet en ... Biskupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KasztanyPRL 52%, KP Cieniasy Cieniasów 48%.
KasztanyPRL - KP Cieniasy Cieniasów 3:1