Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OGURY FC Siemion Siemianowice Śląskie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nieszczęsny passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tęsiorowski zal de hoekschop nemen. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koźlik rent richting de bal. Koźlik geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zapotoczny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sałapa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - Siemion Siemianowice Śląskie 1:0

15e minuut.
Barczak met de inworp. Kraj geeft een lange en hoge pass. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa haalt uit met een fantastische trap. Koźlik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zapotoczny met een snelle inworp. Kraj is nu in balbezit. Kraj geeft een lange en hoge pass. Sałapa rent richting de bal. Sałapa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - Siemion Siemianowice Śląskie 2:0

25e minuut.
Przybułek met een sublieme pass. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski geeft de bal voor. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Adamczuk trapt de bal weg. Kraj kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Koźlik de bal onder controle te krijgen. Sałapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sałapa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny met een sublieme pass. Francuz rent richting de bal. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek maakt een afschuwelijke overtreding. Przybułek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kraj de bal. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - Siemion Siemianowice Śląskie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OGURY FC 46%, Siemion Siemianowice Śląskie 54%.
OGURY FC - Siemion Siemianowice Śląskie 2:1

67e minuut.
Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek geeft een hoge lob. Przybułek heeft problemen om de bal te vangen. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Przybułek kopt de bal weg. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny passt de bal met de wreef. Buchalik heeft problemen om de bal te vangen. Buchalik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak speelt de bal door. Francuz probeert naar een medespeler te passen. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nieszczęsny kopt de bal weg. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OGURY FC 49%, Siemion Siemianowice Śląskie 51%.
OGURY FC - Siemion Siemianowice Śląskie 2:1