Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akakla club KP Cieniasy Cieniasów
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Banaś is nu in balbezit. Konowrocki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Grabarek de bal. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Grodzicki met een sublieme pass. Suszek geeft een hoge lob. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Biskupek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wyczesany raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sowiński komt het veld opgelopen. Banaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornalik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mackiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciechowski met de inworp. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akakla club - KP Cieniasy Cieniasów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akakla club 40%, KP Cieniasy Cieniasów 60%.
Akakla club - KP Cieniasy Cieniasów 1:0

73e minuut.
Biegański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornalik met een snelle inworp. Opałka rent richting de bal. Opałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki passt de bal met de wreef. Grabarek is nu in balbezit. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akakla club 44%, KP Cieniasy Cieniasów 56%.
Akakla club - KP Cieniasy Cieniasów 1:0