Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Walczaki TS Grojec Żywiec
532 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 22.6
adequate Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zassowski passt de bal in één keer door. Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski passt de bal met de wreef. Šigud is nu in balbezit. Šigud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Panorios probeert naar een medespeler te passen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal met de wreef. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zassowski probeert naar een medespeler te passen. Zwijacz speelt de bal door. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal met de wreef. Panorios is nu in balbezit. Panorios draait met de bal, schiet en ... Meczecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Bochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz geeft de bal voor. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rojek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu met een sublieme pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 25%, TS Grojec Żywiec 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Walczaki - TS Grojec Żywiec 0:0

51e minuut.
Bordakiewicz kopt de bal weg. Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarz met een sublieme pass. Šigud bereikt de bal nog maar net als eerste. Šigud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz passt de bal in één keer door. Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel. Hryniewiecki bokst de bal weg.

57e minuut.
Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż passt de bal met de wreef. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel. Hryniewiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - TS Grojec Żywiec 1:0

67e minuut.
Olăroiu met een sublieme pass. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż passt de bal in één keer door. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ... Hryniewiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hryniewiecki met een harde bal richting middenveld. Witczyk rent richting de bal. Witczyk passt de bal zonder na te denken. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Panorios onderschept slim de pass. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu passt de bal met de wreef. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 33%, TS Grojec Żywiec 67%.
KS Walczaki - TS Grojec Żywiec 1:0