Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamRBC Ambasada de la France
Normal Tactiek jest dobrze
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella geeft een lange en hoge pass. Yeşilsönmez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:1

6e minuut.
Yeşilsönmez passt de bal zonder na te denken. Garrudo rent richting de bal. Köseoğlu is nu in balbezit. Köseoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:2

10e minuut.
Köseoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köseoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yeşilsönmez is nu in balbezit. Yeşilsönmez schiet op doel. Gołąb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:3

11e minuut.
Penella passt de bal zonder na te denken. Köseoğlu is nu in balbezit. Köseoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez passt de bal zonder na te denken. Garrudo is nu in balbezit. Garrudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:4

23e minuut.
Yeşilsönmez passt de bal met de wreef. Garrudo rent richting de bal. Garrudo passt de bal met de wreef. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Garrudo rent richting de bal. Klungelig pakt Köseoğlu de bal. Köseoğlu speelt de bal door. Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Immesberger speelt de bal door. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock passt de bal in één keer door. Yeşilsönmez is nu in balbezit. Yeşilsönmez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gołąb trapt de bal weg van het doel. Śniegocki kopt de bal weg. Jeziorny heeft problemen om de bal te vangen. Sędek rent richting de bal. Sędek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
de Kock kopt de bal weg. Grajkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Garrudo zijn tegenspeler op de grond. Garrudo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Köseoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köseoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez haalt uit met een fantastische trap. Gołąb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Penella met een sublieme pass. Klungelig pakt Garrudo de bal. Garrudo passt de bal in één keer door. Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamRBC 76%, Ambasada de la France 24%.
TeamRBC - Ambasada de la France 0:4

47e minuut.
Immesberger met een sublieme pass. Daar is Köseoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köseoğlu passt de bal zonder na te denken. Garrudo rent richting de bal. Garrudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:5

49e minuut.
Köseoğlu onderschept slim de pass. Garrudo is nu in balbezit. Garrudo met een sublieme pass. Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:6

53e minuut.
Köseoğlu onderschept slim de pass. Köseoğlu passt de bal zonder na te denken. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Garrudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Akimowicz de bal onder controle te krijgen. Penella rent richting de bal. Penella probeert naar een medespeler te passen. Garrudo is nu in balbezit. Garrudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
de Kock is nu in balbezit. de Kock passt de bal in één keer door. Yeşilsönmez is nu in balbezit. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:7

61e minuut.
de Kock verovert de bal door een tackle van achteren. de Kock met een sublieme pass. Garrudo met een sublieme pass. Immesberger is nu in balbezit. Immesberger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Garrudo controleert de bal met de borst. Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrudo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşilsönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilsönmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gołąb met een harde bal richting middenveld. Słoniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziemiańczyk de bal. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock verovert de bal door een tackle van achteren. de Kock passt de bal in één keer door. Yeşilsönmez rent richting de bal. Yeşilsönmez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Malgherini onderschept slim de pass. Köseoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köseoğlu probeert naar een medespeler te passen. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamRBC - Ambasada de la France 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamRBC 73%, Ambasada de la France 27%.
TeamRBC - Ambasada de la France 0:8