Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyJoint Ligocianka
safe Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 17.3
solide Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Klungelig pakt Szymborski de bal. Szymborski passt de bal zonder na te denken. Kwidziński rent richting de bal. Hjulstad onderschept slim de pass. Hjulstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kijoś niet meer kan verder spelen.

31e minuut.
Skubiszyński met een snelle inworp. Rychlik geeft de bal voor. Krzystek speelt de bal door. Daar is Suszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Ligocianka 0:1

35e minuut.
Hjulstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

41e minuut.
Geshev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel met een snelle inworp. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krzystek trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel met een snelle inworp. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Ligocianka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 81%, Ligocianka 19%.
OnlyJoint - Ligocianka 0:2

48e minuut.
Sudrawski met een harde bal richting middenveld. Raj rent richting de bal. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev schiet op doel. Jełowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Ligocianka 1:2

55e minuut.
Gutowski is nu in balbezit. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński probeert naar een medespeler te passen. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Geshev speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel met de inworp. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Ligocianka 1:3

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skubiszyński zal de hoekschop nemen. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Ligocianka 1:4

71e minuut.
Skubiszyński speelt de bal door. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Abdyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdyli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev met een sublieme pass. Daar is Dervas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdyli rent richting de bal. Abdyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bilewicz met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skubiszyński zal de hoekschop nemen. Gutowski kopt de bal weg. Bilewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Raj rent richting de bal. Raj passt de bal zonder na te denken. Rychlik rent richting de bal. Rychlik passt de bal zonder na te denken. Bilewicz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 72%, Ligocianka 28%.
OnlyJoint - Ligocianka 1:4