Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc michorowo OnlyJoint
Normal Tactiek safe
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora probeert naar een medespeler te passen. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cieszyński geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Krzystek trapt de bal weg. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc michorowo 19%, OnlyJoint 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc michorowo - OnlyJoint 0:0

54e minuut.
Cercel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trojanowski met de inworp. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc michorowo - OnlyJoint 1:0

67e minuut.
Podsiadły passt de bal in één keer door. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Geshev de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc michorowo - OnlyJoint 1:1

75e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Trojanowski is nu in balbezit. Abdyli onderschept slim de pass. Abdyli haalt uit met een fantastische trap. Jaracz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Gwiżdż kopt de bal weg. Wyparło heeft problemen om de bal te vangen. Trojanowski is nu in balbezit. Abdyli onderschept slim de pass. Abdyli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Biskup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuzera. Abdyli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdyli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cieszyński met een sublieme pass. Bilewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Biskup de bal. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski rent richting de bal. Bilewicz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bilewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Kijoś speelt de bal door. Świerad heeft problemen om de bal te vangen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc michorowo - OnlyJoint 2:1

90e minuut.
Kandziora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Świerad de bal. Kandziora is nu in balbezit. Kandziora speelt de bal door. Leduchowski probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc michorowo 29%, OnlyJoint 71%.
fc michorowo - OnlyJoint 2:1