Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kibel shahkar
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ielardi is nu in balbezit. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński geeft een hoge lob. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaleniec maakt een afschuwelijke overtreding. Wybraniec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wybraniec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wybraniec controleert de bal met de borst. Astier is nu in balbezit. Astier probeert naar een medespeler te passen. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Orłowski de bal. Astier is nu in balbezit. Astier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 51%, shahkar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kibel - shahkar 0:0

53e minuut.
Ielardi is nu in balbezit. Muszasty begaat een overtreding. Ielardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Szaleniec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - shahkar 1:0

55e minuut.
Szaleniec controleert de bal met de borst. Szaleniec speelt de bal door. Astier is nu in balbezit. Astier draait met de bal, schiet en ... Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - shahkar 2:0

58e minuut.
Szczygłowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleksandrowicz met een snelle inworp. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orłowski de bal. Astier is nu in balbezit. Astier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - shahkar 3:0

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopaliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski schiet op doel. Szpręga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wybraniec heeft problemen om de bal te vangen. Astier met een sublieme pass. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - shahkar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 26%, shahkar 74%.
FC Kibel - shahkar 4:0