Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligocianka MarioBrosTeam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Puzio passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski met een sublieme pass. Fał rent richting de bal. Fał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński maakt een afschuwelijke overtreding. Kwidziński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligocianka 52%, MarioBrosTeam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ligocianka - MarioBrosTeam 0:0

48e minuut.
Szymborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj met een sublieme pass. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - MarioBrosTeam 1:0

64e minuut.
Wnukowski geeft een lange en hoge pass. Fał kopt de bal weg. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ligocianka - MarioBrosTeam 1:1

71e minuut.
Jełowicki met een harde bal richting middenveld. Rychlik rent richting de bal. Gołembiewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołembiewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligocianka 50%, MarioBrosTeam 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ligocianka - MarioBrosTeam 1:1