Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shahkar CHWD
Normal Tactiek admin parodysta
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 48.6
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Aleksandrowicz rent richting de bal. Aleksandrowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cosmescu de bal. Cosmescu schiet op doel. Kotkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beraldi zal de hoekschop nemen. Szpręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bystrzanowski speelt de bal door. Beraldi rent richting de bal. Beraldi speelt de bal door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cosmescu de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotkiewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beraldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Miłowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kucab de bal onder controle te krijgen. Beraldi is nu in balbezit. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kukrika speelt de bal door. Emin rent richting de bal. Emin passt de bal in één keer door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wybraniec is nu in balbezit. Beraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - CHWD 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Wybraniec de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado speelt de bal door. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kucab speelt de bal door. Miłowski is nu in balbezit. Miłowski passt de bal zonder na te denken. Krecikowski rent richting de bal. Krecikowski haalt uit met een fantastische trap. Lojudice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Beraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldi geeft een hoge lob. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kucab de bal. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban rent richting de bal. Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Aleksandrowicz speelt de bal door. Dachbreiter is nu in balbezit. Dachbreiter geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Szpręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Emin onderschept slim de pass. Beraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldi passt de bal zonder na te denken. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shahkar 68%, CHWD 32%.
shahkar - CHWD 0:1

48e minuut.
Beraldi speelt de bal door. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin passt de bal zonder na te denken. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi passt de bal in één keer door. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Szpręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - CHWD 0:2

58e minuut.
Wybraniec controleert de bal met de borst. Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi passt de bal zonder na te denken. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Emin passt de bal in één keer door. Kotkiewicz rent richting de bal. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - CHWD 0:3

61e minuut.
Urban met een sublieme pass. Krecikowski is nu in balbezit. Cosmescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cosmescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Emin haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Parzy trapt de bal weg van het doel. Miłowski rent richting de bal. Emin verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - CHWD 0:4

74e minuut.
Rúra geeft de bal voor. Kotkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin schiet op doel. Szpręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Emin is nu in balbezit. Emin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - CHWD 0:5

80e minuut.
Kukrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukrika geeft een hoge lob. Emin rent richting de bal. Daar is Emin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emin schiet op doel. Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Urban heeft problemen om de bal te vangen. Beraldi is nu in balbezit. Kucab is nu in balbezit. Beraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldi draait met de bal, schiet en ... Szpręga bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dachbreiter passt de bal zonder na te denken. Beraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldi probeert naar een medespeler te passen. Emin rent richting de bal. Emin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - CHWD 0:6

90e minuut.
Kucab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muszasty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shahkar 61%, CHWD 39%.
shahkar - CHWD 0:6