Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonada fc barcelona va bajern monaachiu
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Bożek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Opyd de bal. Opyd probeert naar een medespeler te passen. Izdebski rent richting de bal. Izdebski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - fc barcelona va bajern monaachiu 0:1

19e minuut.
Kościelniak is nu in balbezit. Kościelniak passt de bal met de wreef. Czapliński rent richting de bal. Czapliński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Filarski de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk bokst de bal weg.

22e minuut.
Opyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izdebski is nu in balbezit. Stępiński is nu in balbezit. Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Izdebski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hudysz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarna met een snelle inworp. Bożek rent richting de bal. Bożek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - fc barcelona va bajern monaachiu 0:2

41e minuut.
Bożek speelt de bal door. Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro probeert naar een medespeler te passen. Izdebski rent richting de bal. Izdebski schiet op doel. Korytek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 53%, fc barcelona va bajern monaachiu 47%.
Kanonada - fc barcelona va bajern monaachiu 0:2

48e minuut.
Chojnowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mełgieś met een snelle inworp. Depcik heeft problemen om de bal te vangen. Depcik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk met een sublieme pass. Izdebski rent richting de bal. Izdebski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki met een sublieme pass. Nowik rent richting de bal. Czapliński onderschept slim de pass. Czapliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Czapliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Płaza komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Korytek speelt de bal door. Opyd kopt de bal weg. Bożek is nu in balbezit. Bożek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Czymech met een sublieme pass. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki met een sublieme pass. Płaza is nu in balbezit. Płaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Izdebski haalt uit met een fantastische trap. Biesik heeft problemen om de bal te vangen. Bożek rent richting de bal. Bożek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chojnowski de bal onder controle te krijgen. Korytek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 62%, fc barcelona va bajern monaachiu 38%.
Kanonada - fc barcelona va bajern monaachiu 0:2