Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MŁK Semper paratus
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Juszkiewicz met een sublieme pass. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Rękoś schiet op doel. Dziewulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rękoś probeert naar een medespeler te passen. Korzym rent richting de bal. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś schiet op doel. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Semper paratus 1:0

17e minuut.
Łydkowski geeft een lange en hoge pass. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz met een sublieme pass. Rękoś rent richting de bal. Rękoś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Polewicz speelt de bal door. Bajon is nu in balbezit. Łydkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łydkowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Rękoś de bal. Korzym rent richting de bal. Rękoś is nu in balbezit. Rękoś draait met de bal, schiet en ... Matusewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 38%, Semper paratus 62%.
FC MŁK - Semper paratus 1:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiljan trapt de bal weg van het doel. Petelski kopt de bal weg. Rękoś rent richting de bal. Rękoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Siara heeft problemen om de bal te vangen. Polewicz rent richting de bal. Polewicz passt de bal zonder na te denken. Korzym is nu in balbezit. Korzym schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Juszkiewicz met een sublieme pass. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek onderschept slim de pass. Chaberek passt de bal met de wreef. Korzym is nu in balbezit. Korzym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Semper paratus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 32%, Semper paratus 68%.
FC MŁK - Semper paratus 2:0