Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lks Leńczanka Golden Dragon FC
Normal Tactiek Normalmod1
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten adequate
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Gładki is nu in balbezit. Gładki geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Valk passt de bal zonder na te denken. Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myśliszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... Moszczyński bokst de bal weg.

17e minuut.
Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen geeft een hoge lob. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski schiet op doel. Moszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lks Leńczanka - Golden Dragon FC 0:1

29e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki is nu in balbezit. Gładki passt de bal zonder na te denken. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Valk is nu in balbezit. Valk speelt de bal door. Myśliszewski rent richting de bal. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lks Leńczanka 65%, Golden Dragon FC 35%.
Lks Leńczanka - Golden Dragon FC 0:1

46e minuut.
Manu passt de bal in één keer door. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal met de wreef. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski haalt uit met een fantastische trap. Moszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonhardsen met een snelle inworp. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klawikowski geeft de bal voor. Valk bereikt de bal nog maar net als eerste. Valk passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski schiet op doel. Moszczyński bokst de bal weg. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... Moszczyński bokst de bal weg. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lks Leńczanka - Golden Dragon FC 0:2

56e minuut.
Pyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klawikowski probeert naar een medespeler te passen. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łatkowski kopt de bal weg. Tobalski rent richting de bal. Tobalski passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap. Moszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tobalski onderschept slim de pass. Tobalski met een sublieme pass. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap. Wołowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

75e minuut.
Smochowicki is nu in balbezit. Valk verovert de bal door een tackle van achteren. Valk met een sublieme pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski passt de bal zonder na te denken. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lks Leńczanka - Golden Dragon FC 0:3

87e minuut.
Valk passt de bal in één keer door. Tobalski rent richting de bal. Szymkiewicz is nu in balbezit. Tobalski onderschept slim de pass. Tobalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lks Leńczanka 86%, Golden Dragon FC 14%.
Lks Leńczanka - Golden Dragon FC 0:3