Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silican FC lech madrid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Deja heeft problemen om de bal te vangen. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek passt de bal zonder na te denken. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Twaróg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plombon met een snelle inworp. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś is nu in balbezit. Kuchar is nu in balbezit. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś haalt uit met een fantastische trap. Manuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Manuszak met een harde bal richting middenveld. Szczepek kopt de bal weg. Klungelig pakt Deja de bal. Jałkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa is nu in balbezit. Przybyliński begaat een overtreding. Przybyliński krijgt een gele kaart. Munkosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Munkosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Blank kopt de bal weg. Jałkiewicz is nu in balbezit. Wadoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wadoń krijgt een gele kaart. Jałkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Blank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Przybyliński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silican FC 29%, lech madrid 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silican FC - lech madrid 0:0

73e minuut.
Osial raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silican FC 46%, lech madrid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silican FC - lech madrid 0:0