Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silican FC KS Dąbrowa Łódź
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Gollob onderschept slim de pass. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła rent richting de bal. Pochyła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Blank de bal. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buk met een sublieme pass. Pochyła is nu in balbezit. Pochyła draait met de bal, schiet en ... Manuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Szczepek is nu in balbezit. Szczepek speelt de bal door. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz schiet op doel. Woźnica kopt de bal weg. Cetnarski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pochyła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wypyszczak komt het veld opgelopen. Plombon neemt de hoekschop. Jałkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silican FC - KS Dąbrowa Łódź 1:0

42e minuut.
Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk speelt de bal door. Wypyszczak is nu in balbezit. Wypyszczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jasiński de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silican FC - KS Dąbrowa Łódź 1:1

45e minuut.
Bratanek speelt de bal door. Gollob rent richting de bal. Gollob passt de bal met de wreef. Wypyszczak controleert de bal met de borst. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silican FC 59%, KS Dąbrowa Łódź 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silican FC - KS Dąbrowa Łódź 1:1

50e minuut.
Blank is nu in balbezit. Gollob speelt de bal door. Wypyszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ... Manuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silican FC - KS Dąbrowa Łódź 1:2

51e minuut.
Szczepek geeft een lange en hoge pass. Buk is nu in balbezit. Jałkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jałkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kukiełka kopt de bal weg. Cetnarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Wypyszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gryciuk. Gryciuk krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gryciuk de bal. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypyszczak onderschept slim de pass. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Silican FC - KS Dąbrowa Łódź 1:3

86e minuut.
Kochanek verovert de bal door een tackle van achteren. Kochanek passt de bal met de wreef. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kukiełka probeert de bal aan de voet te houden. Cetnarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silican FC 45%, KS Dąbrowa Łódź 55%.
Silican FC - KS Dąbrowa Łódź 1:3