Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwarek Zabrze fc kaczki kwaczki
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Porwaniecki de bal onder controle te krijgen. Sanguszko rent richting de bal. Frączczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frączczak krijgt een gele kaart. Sanguszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toporek neemt de penalty, wat een uithaal! Gruszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwarek Zabrze - fc kaczki kwaczki 0:1

16e minuut.
Frączczak is nu in balbezit. Frączczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Rynsztok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomaszewicz is nu in balbezit. Tomaszewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Puchniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchniarz. Puchniarz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Astramowicz onderschept slim de pass. Toporek rent richting de bal. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek is nu in balbezit. Toporek schiet op doel. Gruszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwarek Zabrze - fc kaczki kwaczki 0:2

37e minuut.
Toporek rent richting de bal. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz passt de bal met de wreef. Toporek is nu in balbezit. Toporek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pietruszka geeft een hoge lob. Sanguszko kopt de bal weg. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toporek is nu in balbezit. Toporek draait met de bal, schiet en ... Gruszczak bokst de bal weg. Toporek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwarek Zabrze - fc kaczki kwaczki 0:3

45e minuut.
Tomaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwarek Zabrze - fc kaczki kwaczki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwarek Zabrze 73%, fc kaczki kwaczki 27%.
FC Gwarek Zabrze - fc kaczki kwaczki 0:4

54e minuut.
Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa geeft een hoge lob. Tomaszewicz rent richting de bal. Tomaszewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ostwald is nu in balbezit. Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Astramowicz passt de bal zonder na te denken. Toporek rent richting de bal. Toporek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Porwaniecki geeft een hoge lob. Doeltrap. Głazowski trapt de bal weg. Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ostwald rent richting de bal. Astramowicz begaat een overtreding. Ostwald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budka met een snel genomen vrije trap. Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomaszewicz. Tomaszewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwarek Zabrze 55%, fc kaczki kwaczki 45%.
FC Gwarek Zabrze - fc kaczki kwaczki 0:4