Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Górnik Pszów lech madrid
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Magdoń onderschept slim de pass. Magdoń passt de bal met de wreef. Wadoń probeert de bal met de borst te controleren. Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja probeert naar een medespeler te passen. Karczewski rent richting de bal. Kuchar onderschept slim de pass. Kuchar schiet op doel. Rumian bokst de bal weg.

22e minuut.
Kaliciński is nu in balbezit. Materzok is nu in balbezit. Kaliciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliciński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stręt rent richting de bal. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski passt de bal met de wreef. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Górnik Pszów - lech madrid 0:1

36e minuut.
Osial kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Melon de bal onder controle te krijgen. Kuchar rent richting de bal. Kuchar draait met de bal, schiet en ... Kuberski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Darnowski neemt de hoekschop. Osial krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Górnik Pszów - lech madrid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Górnik Pszów 34%, lech madrid 66%.
TS Górnik Pszów - lech madrid 0:2

55e minuut.
Langiewicz passt de bal met de wreef. Magdoń is nu in balbezit. Magdoń met een sublieme pass. Kaliciński rent richting de bal. Kaliciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Celmer bokst de bal weg.

75e minuut.
Klungelig pakt Materzok de bal. Materzok geeft een hoge lob. Inworp. Kmita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krychowiak geeft de bal voor. Celmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaliciński rent richting de bal. Kaliciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Górnik Pszów - lech madrid 1:2

82e minuut.
Materzok geeft de bal voor. Inworp. Kmita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak schiet op doel. Celmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński geeft een hoge lob. Kmita rent richting de bal. Przybyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyliński geeft een hoge lob. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap. Dejko kopt de bal weg. Magdoń is nu in balbezit. Magdoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Górnik Pszów 46%, lech madrid 54%.
TS Górnik Pszów - lech madrid 1:2