Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silican FC -.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Walewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepek onderschept slim de pass. Szczepek speelt de bal door. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek passt de bal in één keer door. Jałkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jałkiewicz schiet op doel. Zamojda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plombon zal de hoekschop nemen. Blank krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Płonowski rent richting de bal. Płonowski passt de bal met de wreef. Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silican FC - -. 0:1

30e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank met een sublieme pass. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Riemel passt de bal in één keer door. Moskal is nu in balbezit. Matusiak is nu in balbezit. Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silican FC 43%, -. 57%.
Silican FC - -. 0:1

73e minuut.
Kotla is nu in balbezit. Kotla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kochanek met een snelle inworp. Szczepek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Riemel geeft een lange en hoge pass. Walewski is nu in balbezit. Plombon maakt een afschuwelijke overtreding. Plombon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silican FC 56%, -. 44%.
Silican FC - -. 0:1