Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orki z Majorki TS Górnik Pszów
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Melon passt de bal zonder na te denken. Pokładowski met een sublieme pass. Melon met een sublieme pass. Dziwny rent richting de bal. Dziwny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sadzawicki is nu in balbezit. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaliciński de bal. Kaliciński haalt uit met een fantastische trap. Pasternak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kmita speelt de bal door. Klungelig pakt Kaliciński de bal. Sadzawicki rent richting de bal. Kaliciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon met een sublieme pass. Kaliciński is nu in balbezit. Krychowiak is nu in balbezit. Krychowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orki z Majorki - TS Górnik Pszów 0:1

32e minuut.
Faber speelt de bal door. Klungelig pakt Krychowiak de bal. Krychowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pokładowski onderschept slim de pass. Kmita onderschept slim de pass. Kmita probeert naar een medespeler te passen. Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orki z Majorki 59%, TS Górnik Pszów 41%.
Orki z Majorki - TS Górnik Pszów 0:1

50e minuut.
Stręt geeft de bal voor. Kmita rent richting de bal. Kmita probeert naar een medespeler te passen. Krychowiak is nu in balbezit. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Karczewski passt de bal met de wreef. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski is nu in balbezit. Melon onderschept slim de pass. Melon geeft een hoge lob. Pasternak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasternak met een sublieme pass. Kiełbowicz kopt de bal weg. Kuberski heeft problemen om de bal te vangen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Magdoń met de inworp. Krychowiak rent richting de bal. Kaliciński rent richting de bal. Kaliciński draait met de bal, schiet en ... Pasternak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orki z Majorki - TS Górnik Pszów 0:2

82e minuut.
Sadzawicki passt de bal zonder na te denken. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak passt de bal zonder na te denken. Kaliciński rent richting de bal. Kaliciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orki z Majorki 64%, TS Górnik Pszów 36%.
Orki z Majorki - TS Górnik Pszów 0:2