Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Dąbrowa Łódź -.
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Wanatowicz is nu in balbezit. Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal onderschept slim de pass. Moskal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban geeft de bal voor. Moskal rent richting de bal. Moskal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moskal heeft problemen om de bal te vangen. Bugla onderschept slim de pass. Riemel onderschept slim de pass. Riemel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dąbrowa Łódź - -. 0:1

41e minuut.
Bałaban passt de bal in één keer door. Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moskal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Riemel neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dąbrowa Łódź - -. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dąbrowa Łódź 55%, -. 45%.
KS Dąbrowa Łódź - -. 0:2

46e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riemel. Riemel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een hoge lob. Kotla kan de bal niet met de borst controleren. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Kajetanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kajetanowicz probeert naar een medespeler te passen. Riemel heeft problemen om de bal te vangen. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dąbrowa Łódź 53%, -. 47%.
KS Dąbrowa Łódź - -. 0:2