Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwarek Zabrze lech madrid
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Perczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanny komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Frączczak rent richting de bal. Frączczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Deja speelt de bal door. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaszewicz haalt uit met een fantastische trap. Celmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Stanny onderschept slim de pass. Stanny passt de bal in één keer door. Porwaniecki met een sublieme pass. Tomaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwarek Zabrze - lech madrid 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwarek Zabrze 34%, lech madrid 66%.
FC Gwarek Zabrze - lech madrid 1:0

50e minuut.
Puchniarz passt de bal zonder na te denken. Daar is Granica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz draait met de bal, schiet en ... Piękniś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Puchniarz geeft een lange en hoge pass. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Stanny rent richting de bal. Tomaszewicz is nu in balbezit. Tomaszewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ostwald rent richting de bal. Ostwald geeft de bal voor. Ostwald rent richting de bal. Piękniś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękniś draait met de bal, schiet en ... Gruszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwarek Zabrze 34%, lech madrid 66%.
FC Gwarek Zabrze - lech madrid 1:0